# NEW ZEALAND ARTISTIC CHAMPIONSHIPS 2018 PROGRAMME (DRAFT)

# TUESDAY 17 JULY 2018

### 7.40am Doors Open

## TRAINING

	15 mins
	15 mins
	7 mins
Preliminary Solo Dance (skaters 1-7)	7 mins
Preliminary Solo Dance (skaters 8-14)	7 mins
Masters Dance Couples	7 mins
AWD Free/ Tiny Tot Free (skaters 1-8)	10 mins
Tiny Tot Free (skaters 9-10) / Primary Free (skaters 1 – 7)	10 mins
Primary Free (skaters 8-16)	10 mins
Masters Precision	10 mins
Club Show Team 1 – Mt Wellington	10 mins
Club Show Team 2 - Manawatu	10 mins
Club Show Team 3 – Upper Hutt	10 mins
Club Show Team 4 – New Plymouth	10 mins
Club Show Team 5 - Wanganui	10 mins
Club Show Team 6 - Rotorua	10 mins
Open Mini Team 1 - Manawatu	10 mins
Open Mini Team 2 – Hamilton	10 mins
Open Mini Team 3 - Auckland Waitakere	10 mins
Preliminary Solo Freedance (skaters 1-6)	10 mins
Preliminary Solo Freedance (skaters 7-12)	10 mins
Primary CSD	10 mins
Juvenile Solo Dance	7 mins
Preliminary Free Pairs	10 mins
Primary Solo Dance	7 mins
Masters CSD	10 mins
Preliminary Dance Couples	7 mins
Cadet Short programme (skaters 1-5)	10 mins
Cadet short programme (skaters 6-9)	10 mins
Finish	
	Masters Dance CouplesAWD Free/ Tiny Tot Free (skaters 1-8)Tiny Tot Free (skaters 9-10) / Primary Free (skaters 1 - 7)Primary Free (skaters 8-16)Masters PrecisionClub Show Team 1 - Mt WellingtonClub Show Team 2 - ManawatuClub Show Team 3 - Upper HuttClub Show Team 4 - New PlymouthClub Show Team 5 - WanganuiClub Show Team 6 - RotoruaOpen Mini Team 1 - ManawatuOpen Mini Team 3 - Auckland WaitakerePreliminary Solo Freedance (skaters 1-6)Preliminary Solo Freedance (skaters 7-12)Primary CSDJuvenile Solo DancePreliminary Free PairsPrimary Solo DanceMasters CSDPreliminary Dance CouplesCadet Short programme (skaters 1-5)Cadet short programme (skaters 6-9)

# 1.15pm COMPETITION

Tiny Tot and AWD Free (11) Primary Free (16) Break and Presentations Juvenile Solo Dance (10) Preliminary Solo Dance (14) Presentations and Finish approx. 5.45pm

7.00pm

### **OPENING**

### **COMPETITION**

Primary CSD (6) Presentations Club Show Challenge (6) Masters Precision (1) Presentations and Finish approx. 9.45pm

# WEDNESDAY 18 JULY 2018

7.40am	Doors Open
7.53am	Warm up Panel 1 – Advanced Figures
7.53am	Warm up Panel 2 – Masters Figures

## 8.00am COMPETITION

### PANEL 1

Advanced Figures (1) Primary Loops (2) Esquire Figures (4) Tiny Tot Figures (10) Presentations

### PANEL 2

Masters Figures (9) Advanced Loops (7) Presentations and Officials Break (20 mins) Approx. 10.45am Primary Figures (11)

Presentations Lunch Break Officials

#### 12.45pm COMPETITION

Advanced Solo Dance (6) Primary Solo Dance (7) Masters Dance Couples (1) Officials Break and Presentations Preliminary Solo Freedance (12) Preliminary Couples Dance (1) Masters CSD (4) Preliminary Free Pairs (1)

Presentations

### **TRAINING – 4.45pm approx**

Juvenile Solo Freedance (skaters 1-5)	10 mins
Juvenile Solo Freedance (skaters 6-10)	10 mins
Open Precision	10 mins
Small Show Team	10 mins
Youth Solo Dance	7 mins
Youth Free short programme/ Junior Free short programme	10 mins
Masters Mini Precision	10 mins

## **COMPETITION**

7.00pm Open Mini Precision (3) Small Show team (1) Open Precision (1) Juvenile Solo Freedance (10) Presentations Youth Solo Dance Cadet Free short programme

# THURSDAY 19 JULY 2018

7.30am Doors Open

### TRAINING

	<b>G</b>	
8.00 am	Preliminary Free Grp 1 (skaters 1-8)	10 mins
8.10 am	Preliminary Free Grp 2 (skaters 9-16)	10 mins
8.20 am	Junior Figures/ Youth Figures/ Senior Figures/ Cadet	
0.20 am	Figures	30 mins
8.50 am	Preliminary Figures/ Juvenile Figures	15 mins
9.05 am	Junior Style Dance	10 mins
9.15 am	Senior Style Dance	10 mins
9.25 am	Large show team	10 mins
9.35 am	Youth Solo Freedance	10 mins
9.45 am	Cadet Solo Dance	7 mins
9.52 am	Advanced Masters Solo Dance	7 mins
9.59 am	Masters Solo Dance	7 mins
10.06am	Advanced Dance Couples	7 mins
10.13am	Esquire Solo Dance	7 mins
10.20am	Quartets Team 1 – Wild Things	10 mins
10.30am	Quartets Team 2 – The battle fought from home	10 mins
10.40am	Quartets Team 3 - Toto	10 mins
10.50am	Quartets Team 4 – Arabian Daze	10 mins
11.00am	Quartets Team 5 – A story of Friendship	10 mins
11.10am	Advanced Free / Masters Free	10 mins
11.20am	Cadet Free long programme (skaters 1-6)	10 mins
11.30am	Cadet Free long (skaters 7-9) / Senior Free short	10 mins
11.40am	Advanced Masters CSD	10 mins
11.50am	Finish	

# 12.00pm approx.

## COMPETITION

Preliminary Free (16) Cadet Free long programme (9) Junior Free short programme (1) Masters Free (2) Masters Solo Dance (7) Presentations (approx3.35pm)

# **BREAK FOR MEETINGS**

### **EVENING**

7.00pm

### COMPETITION

Youth Free short programme (5) Senior Free Short Programme (3) Cadet Solo Dance (7) Youth Solo Freedance (6) Junior Style Dance (5) Senior Style Dance (5)

**Presentations** 

Finish approx. 10.05pm

# **FRIDAY 20 JULY 2018**

7.30am	Doors Open
7.53am	Warm up Panel 1 – Preliminary Figures
7.50am	Warm up Panel 2 – Youth Figures

# 8.00am COMPETITION

## PANEL 1

Preliminary Figures (16) Presentations and Officials Break Junior Figures (7)

## PANEL 2

Youth Figures (2) Senior Figures (1) Cadet Figures (4) Presentations and Officials Break Juvenile Figures (11)

Presentations both panels/ Officials lunch break

# **TRAINING – 12.15pm approx**

Youth Free long programme	10 mins
Senior Free long programme/ Junior Free long programme	10 mins
Cadet Solo Freedance	10 mins
Senior Solo Freedance	10 mins
Junior Solo Freedance	10 mins

#### 1.10pm COMPETITION Masters Mini Precision Advanced Masters Solo Dance (3) Large Show Team (1) Presentations

### **BREAK FOR MEETINGS**

EVENING 7.00pm COMPETITION Quartets (5) Youth Free long programme (5) Senior Free Long Programme (3) Cadet Solo Freedance (7) Senior Solo Freedance (5) Junior Solo Freedance (5)

Presentations / Finish - approx. 10.35pm

# SATURDAY 21 JULY 2018

### 7.30am Doors Open

## TRAINING

8.00am	Advanced Solo Freedance	10mins
8.10am	Juvenile Freeskating (1-8)	10 mins
8.20am	Juvenile Freeskating (9-16)	10 mins
8.30am	Preliminary Loops / Advanced Masters Figures	15 mins
8.45am	Finish	

8.53am

#### Warm up – Advanced Masters Figures

# 9.00am COMPETITION

Advanced Masters Figures (5) Preliminary Loops (7) Advanced Dance Couples (1) Esquire Solo Dance (5) Junior Free long programme (1) Advanced Free (3) Lunch Break/ Presentations – approx. 11.50am

1.00pm COMPETITION

> Juvenile Free (16) Advanced Masters CSD (3) Advanced Solo Freedance (6)

Presentations and Finish – 3.10pm approx